Litauszki Zsolt receptje
2020. július 16.- 40 dkg vadlazac
- 1 csokor kapor
- 50 dkg uborka
- 1/2 dl bodzaszörp
- 1 db citrom
- 1 db narancs
- lecsepegtetett tejföl
- 3 ek cukor
- 3 ek só

vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom
vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Soltész Gábor (Sárga Borház)
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
A sertésszűzzel mindig lehet villantani, pláne ha gesztenyés. Kun Péter séf mutatja, hogyan.
Szerző: Kun Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz