Litauszki Zsolt receptje
2020. július 16.- 40 dkg vadlazac
 - 1 csokor kapor
 - 50 dkg uborka
 - 1/2 dl bodzaszörp
 - 1 db citrom
 - 1 db narancs
 - lecsepegtetett tejföl
 - 3 ek cukor
 - 3 ek só
 
vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom
vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom

                                				Szerző:    Várady Luca
                                Fogás:    édesség/ínyencség
                                Nehézség:    Közepesen nehéz
				

                                 
					A melegszendvics készíthető serpenyőben, sütőben vagy kontaktgrillben. 
 
								Szerző:    Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
                                Fogás:    kenyerek
                                Nehézség:    Legkönnyebb
				

                                				Szerző:    Bereznay Tamás
                                Fogás:    előételek
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                				Szerző:    Tamás és Bittera Dóra
                                Fogás:    
                                Nehézség:    Ki kell próbálnia!
				

                                				Szerző:    Fehér Gábor
                                Fogás:    főételek
                                Nehézség:    Közepesen nehéz