Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez receptje
2020. július 21.- 150 ml tej
- 100 g méz
- vanília
- 330 ml friss tejszín habbá verve
- tökmagolaj
- serpenyőben pirított tökmag durvára vágva
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
Szerző: Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Időigényes
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Finoman roppanó, krémesen lágy. A cukrászkészítmények arisztokratája.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pethő Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz