Molnár Márk receptje
2022. március 1.- 40 dkg tészta
 - 2 db salottahagyma
 - 2 ek olívaolaj
 - fél deci száraz fehérbor
 - 2 evőkanál halszósz
 - 400 gr hámozott paradicsom
 - 2 paradicsomból paradicsomconcasse
 - 1 evőkanál gochujang
 - a tálaláshoz parmezán
 
Olívaolajon finomra vágott salottahagymát dinsztelünk – fontos, hogy ne piruljon. Kevés fehérborral és halszósszal ízesítjük, majd visszaredukáljuk. 
Hozzáadjuk a minőségi olasz hámozott paradicsomot és a friss paradicsomconcasse-t, és egy evőkanál gochujangot – észrevétlenül lesz arrabiata az étel. Fogkeményre főzzük a tésztát. 
Amikor kész, leszűrjük és összeforgatjuk a paradicsommártással, fokozatosan kevés tésztafőzővizet adagolva hozzá. 
Vékonyra gyalult parmezán sajttal tálaljuk. ![]()
tészta , salottahagyma , olívaolaj , száraz fehérbor , halszósz , gochujang , paradicsom , parmezán
                    
                
        



