Patai Lajos receptje
2020. július 26.- 1 kg túró
- 14 dkg búzadara
- 4 db tojás
- 1 csipet só
- fahéj
- 1 dkg cukor
- 5 dl tejföl
- 2 dkg méz
- 3 dkg házi baracklekvár
- 5 dkg zsemlemorzsa

túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa
túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa
A cékla egész évben üde színfoltja lehet a konyhának, használjuk bátran!
Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Vidák Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz