Várvizi Péter receptje
2018. április 19.- 160 g tengeri süllő
- 40 g olívaolaj
- 1 g egész bors
- 1 g rózsabors
- 1 db babérlevél
- 1 ág kakukkfű
- 1/2 db citrom és a héja
- 1/2 db narancs
- 2 g só
CUKKINISPAGETTI
HOZZÁVALÓK:
- 30 dkg cukkini
- 30 g salottahagyma
- 10 g rukkola
- 1/4 csokor snidling
- 1/4 csokor petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 g olívaolaj
- 10 g vaj
- 1 ág kakukkfű
- 2 g só
- 1 g bors
ASZALT PARADICSOM
HOZZÁVALÓK:
- 30 dkg paradicsom
- 1 g fokhagyma
- 10 ml olívaolaj
- 2 g kristálycukor
- 1 ág kakukkfű
- 1 g bors
- 3 g só
TÁLALÁS:
Helyezzük az elkészített cukkinispagettit a tányérra. Tegyük rá a citrusos pácból kivett süllődarabokat a cukkinire, majd locsoljuk meg a citrusos páclével.
karácsony , tengeri süllő , olívaolaj , rózsabors , babérlevél , kakukkfű , citrom , narancs , cukkini , salottahagyma , rukkola , snidling , petrezselyem , fokhagyma , vaj , paradicsom