Jahni László receptje
2020. július 22.- 20 dkg garda
- 1/2 fej ezüsthagyma
- 3 szem mustármag
- 3 szem koriander
- 1 db babérlevél
- 2 ek 20%-os ecet
- 2 dl víz, só

garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
A bodrogkeresztúri Dereszla Bisztró receptje.
Szerző: Bém Bence a Dereszla Bisztró séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Elek Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű