Jahni László receptje
2020. július 22.- 20 dkg garda
- 1/2 fej ezüsthagyma
- 3 szem mustármag
- 3 szem koriander
- 1 db babérlevél
- 2 ek 20%-os ecet
- 2 dl víz, só
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
Szerző: Forster Zoltán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Istvándy Csilla
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Forster Zoltán
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Legkönnyebb
Sziporkázó ízek Saly Noémitől.
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű