Jahni László receptje
2020. július 22.- 20 dkg garda
- 1/2 fej ezüsthagyma
- 3 szem mustármag
- 3 szem koriander
- 1 db babérlevél
- 2 ek 20%-os ecet
- 2 dl víz, só

garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
Szerző: Az Alabárdos étterem
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz