Jahni László receptje
2020. július 22.- 20 dkg garda
- 1/2 fej ezüsthagyma
- 3 szem mustármag
- 3 szem koriander
- 1 db babérlevél
- 2 ek 20%-os ecet
- 2 dl víz, só
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A gyömbér és a kacsa tökéletes párosítás!
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű