Jahni László receptje
2020. július 22.- 20 dkg garda
- 1/2 fej ezüsthagyma
- 3 szem mustármag
- 3 szem koriander
- 1 db babérlevél
- 2 ek 20%-os ecet
- 2 dl víz, só

garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
Igazi vendégváró előétel.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Gyűjtsük hozzá a gombát magunk!
Szerző: A székelyudvarhelyi Páva Étterem
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Íme egy kancsókoktél a hűvös őszi napokra.
Szerző: A Magyar Konyha
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű