Bicsár Attila receptje
2018. július 5.- 4 db, 300-400 g-os szürke durbincs filé
- 50 g vaj
- 400 g friss spenót
- 400 g laskagomba
- 5-6 szál petrezselyem
- 1 db citrom
- 4 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors
- olívaolaj a sütéshez
Az étel a tarcali Andrássy-kúria egyik kedvelt fogása.
Szerző: Varjú Imre, a Bobajka séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gálicz István
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Regdon Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz