Bicsár Attila receptje
2018. július 5.- 4 db, 300-400 g-os szürke durbincs filé
- 50 g vaj
- 400 g friss spenót
- 400 g laskagomba
- 5-6 szál petrezselyem
- 1 db citrom
- 4 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors
- olívaolaj a sütéshez
Szerző: Macsinka János
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
A Macok Bisztró közönségkedvenc receptje.
Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Íme egy remek húsvéti saláta.
Szerző: Fülepi Kálmán (Kami kisvendéglője)
Fogás: saláták
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Alapételünk, melyet gyakran székelygulyásként említenek a szakácskönyvek.
Szerző: Csizmazia László, a Menza séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű