A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Bicsár Attila megmutatja, hogy kell halat sütni

Bicsár Attila receptje

2018. július 5.
  • 4 db, 300-400 g-os szürke durbincs filé
  • 50 g vaj
  • 400 g friss spenót
  • 400 g laskagomba
  • 5-6 szál petrezselyem
  • 1 db citrom
  • 4 gerezd fokhagyma
  • só, frissen őrölt bors
  • olívaolaj a sütéshez
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A magyar szakácsok közül az egyik legjobb videócsatorna Bicsár Attiláé, aki több külföldi szakmai kitérő után a villányi Sauska 48 séfje. Ha figyelnek, eltanulhatják tőle, hogy készül a villámgyors sült hal gombával és spenóttal!





sauska , spenót , hal , bicsár , attila

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra