Bicsár Attila receptje
2018. július 5.- 4 db, 300-400 g-os szürke durbincs filé
- 50 g vaj
- 400 g friss spenót
- 400 g laskagomba
- 5-6 szál petrezselyem
- 1 db citrom
- 4 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors
- olívaolaj a sütéshez
Szerző: Adi Matzek, a grillezés nagymestere
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A chiapuding hálás édesség, jól lehet variálni.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Saly Noémi
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Katona András
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
A vasárnapi ebéd koronája.
Szerző: Schäffer Erzsébet
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű