Bicsár Attila receptje
2018. július 5.- 4 db, 300-400 g-os szürke durbincs filé
- 50 g vaj
- 400 g friss spenót
- 400 g laskagomba
- 5-6 szál petrezselyem
- 1 db citrom
- 4 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors
- olívaolaj a sütéshez
Ezzel látta vendégül Borbás Marcsi a Magyar Konyha stábját.
Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Májkel Zsolt
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Ha fogyókúrázni akar, egyen hajdinakását!
Szerző: Molnár László
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Minden buli alapsütije.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Ipacs Balázs és Füredi Krisztián
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes