Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla

Zserbóváltozat: a tésztarétegek közé darált mákot és házi feketeribizli-lekvárt töltünk.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

A saját készítésű grillkolbásszal bezsebelhetjük az elismeréseket!
Szerző: Sajben Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Pillantás Schäffer Erzsébet recepteskönyvébe.
Szerző: Schäffer Erzsébet
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz

Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű