Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma

fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Amrein Csaba
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Auguszt József
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Egy firenzei specialitás, ami a pacal rokona.
Szerző: Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!