Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma

fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Dr. Shakshuka
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kövi Pál: Erdélyi lakoma című kötetének receptje. Készítette: Mautner Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Farsang idején, vagy bármikor!
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Levesbetétek
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű