Kávés omlós keksz: 1 mokkáskanál cikóriakávét elkeverünk a kakaóval, a mandulaliszttel és a porcukorral. Hozzáadjuk a vajat és a tojássárgáját, majd egynemű tésztává gyúrjuk és lehűtjük. Ha kidermedt, akkor sütőpapírra morzsoljuk és 160 °C-on 10 percig sütjük.
A mangóból szép kockákat vágunk, a maradékból krémet készítünk. Néhány kockát belekeverünk és a pohárba helyezzük, majd jól lehűtjük.
Cikóriakávé pannacotta: áztassuk be a zselatinlapokat jéghideg vízbe. Főzzük fel a tejszínt a mézzel és a kávéporral. Rakjuk bele a kifacsart, megpuhult zselatinlapokat. Hagyjuk hűlni egy kicsit. Amíg folyékony, töltsük a mangóra, és tegyük egy éjszakára a hűtőbe.
TÁLALÁS:Következő nap szórjuk rá a ropogós omlós tésztát, díszítsük mangókockával, krémmel és csokidrazséval.