A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Csirkecombrolád pirított burgonyagombóccal, kókusztejes mangószósszal

Tivadar György receptje

2018. március 13.
  • 4 db csirkecombfilé
  • 2 db pak choi
  • 1 db mangó
  • 3 dl almalé
  • 3 dl kókusztej
  • 2 db csillagánizs
  • 15 dkg rókagomba
  • 60 dkg burgonya
  • 1 db tojás
  • 10 dkg liszt
  • só, bors
  • 1dl olívaolaj


ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
A kifilézett csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, feltekerjük folpackba, és gyöngyöző vízbe tesszük egy órára, majd lehűtjük. A mangót megpucoljuk, összedaraboljuk és az almalében feltesszük főni.

Hozzáadjuk a csillagánizst, 15 perc múlva a kókusztejet is, egyet forralunk rajta, majd kivesszük az ánizst és leturmixoljuk.

A burgonyát megfőzzük, és még forrón meghámozzuk, áttörjük, hozzáadjuk a lisztet és a tojást, sóval, borssal összekeverjük. Kis gombócokat formázunk belőle, majd előfőzzük.

Tálalás előtt mindent megpirítunk, a csirkecombtekercset, a gombákat, a pak choit és a burgonyagombócokat is.




burgonya , mangó , kókusztej , csirke , pak choi , almalé , csillagánizs , rókagomba , tojás , liszt , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra