Pethő Balázs receptje
2019. október 15.- 25 dkg liszt
- 4 db tojássárgája
- 5 dkg porcukor
- 1 dkg élesztő
- 1 dl tej
- csipet só
KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
- 10 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- 2 ek vaníliás cukor

KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A bodrogkeresztúri Dereszla Bisztró receptje.
Szerző: Bém Bence a Dereszla Bisztró séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Aki nem szereti a halat, annak készítsünk pulykaroládot szentestére!
Szerző: Katona György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű