Pethő Balázs receptje
2019. október 15.- 25 dkg liszt
- 4 db tojássárgája
- 5 dkg porcukor
- 1 dkg élesztő
- 1 dl tej
- csipet só
KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
- 10 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- 2 ek vaníliás cukor
KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb

Az Anyukám Mondta étlapjának hosszú ideje meghatározó eleme a pájsli. Így készül bárányból Encsen.
Szerző: Mida Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb

A bodrogkeresztúri Dereszla Bisztró receptje.
Szerző: Bém Bence a Dereszla Bisztró séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz