Pethő Balázs receptje
2019. október 15.- 25 dkg liszt
- 4 db tojássárgája
- 5 dkg porcukor
- 1 dkg élesztő
- 1 dl tej
- csipet só
KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
- 10 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- 2 ek vaníliás cukor

KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
Szerző: , a rovinji Wine Vault séfjének
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Fűszeres csiperkegombával, petrezselymes vajszósszal.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Katona György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű