Pethő Balázs receptje
2019. október 15.- 25 dkg liszt
- 4 db tojássárgája
- 5 dkg porcukor
- 1 dkg élesztő
- 1 dl tej
- csipet só
KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
- 10 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- 2 ek vaníliás cukor

KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
Zserbóváltozat: a tésztarétegek közé darált mákot és házi feketeribizli-lekvárt töltünk.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Egy szociológus és egy külügyi szakértő. A főzés szenvedélye hozta össze őket.
Szerző: Fotó: Kövesdi Réka - Tonté Barbara és Budai Zsanett
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Minden rizottó típusú ételre igaz: tálalni csak frissen szabad!
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz