Tornyos Balázs receptje
2019. október 27.HOZZÁVALÓK:
- 1 db tisztított fácán
- 40-50 dkg fácáncsont
- 40 dkg sárgarépa
- 20 dkg fehérrépa
- 80 g zeller a zöldjével együtt
- 60 g karalábé
- 1 db vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kis cs petrezselyemzöldje
- 2 szem borókabogyó
- 2 szem szegfűbors
- 1 kis db friss gyömbér
- 8-10 szem egész fekete bors
- só
HOZZÁVALÓK:
- 3-4 levél kelkáposzta blansírozva
- 1 db tojás
- 15 g zsemlemorzsa
- 1 dl fácánleves
- 1 kis cs petrezselyemzöldje apróra vágva
- frissen őrölt fekete bors
- só
- 4 db fürjtojás
- házi cérnametélt
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/06/-SEB9852-770x_.jpg?token=bc5db01983f41c576cf39de23616a18c)
fácánosztriga , fácáncsont , sárgarépa , fehérrépa , zeller , karalábé , borkabogyó , petrezselyemzöld , szegfűbors , gyömbér , kelkáposzta , fürjtojás