Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só

fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
Szerző: Heiszler Olivér
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Darren McGrady, II. Erzsébet és Lady Diana szakácsának receptje alapján.
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Időigényes
Igazi vendégváró desszert!
Szerző: Móra László
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fekete Antonio
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz