Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só

fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Péter Ildikó
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Íme egy nyárbúcsúztató-őszköszöntő recept!
Szerző: Jahni László
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű