Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
Szerző: Giuseppe Guida, az Antica Osteria Nonna Rosa séfjének
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Barna Ádám
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nagy Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz