Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só

fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
Szerző: Kovács Sándor és Kecskeméti Krisztián
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kérész Kikötő és Étterem
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Zsákai Ildikó (Derecskei Fenséges)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pillók Attila és Szűcs Róbert
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Tivadar György
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes