Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/13/BB7-2176-770x_.jpg?token=a16ebadff2ec27a641dcec737cc56317)
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kovács István (Kedveskéim, Hejce)
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Heiszler Olivér
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Kurunczi József
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!