Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/08/05/Forro-csokolade_1-770x_.jpg?token=fc45ce86788ee84259f1b058822c498a)
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
A képen látható kalács Csák László, a Brót pékség mesterének munkája.
Szerző: Péter Balázs
Fogás: kenyerek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Molnár László
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Tátrai Balázs
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Horváth Judit
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes