Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé

Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Tavaszi zsenge sárgarépával még finomabb!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Nagy Zoltán
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű

Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű