Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Andriska István
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kormorán Étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Jónás Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű