Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Tudja meg hogy készül!
Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Csécsei László és Orcsik Edit
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Mikor készítenénk bonbont, ha nem karácsonykor? A fa alá, barátoknak, ismerősöknek, magunknak.
Szerző: Kolonics Zoltán-Veszely Attila
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Maczák Anna
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saját séfünk
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!