Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé

Szerző: Barka Áron
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szabad tűzön sütve, cserépedényben készítve még finomabb!
Szerző: Stoller Márton
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Farkas Richárd
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű