Veres István receptje
2019. június 6.- 1 db fürj
- 50 g medvehagyma
- 100 g olaj
- 300 g tejszín
- 50 g vargánya
- 100 g vaj
- 20 g mandula
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/08/B1009796-770x_.jpg?token=e4de7b5e737f77b5113631732da59260)
mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
Szerző: Rédai Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz
Csak úgy összedobtam...
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz