Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors

fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: levesek
Nehézség: Még könnyebb
Szerző: Katona György
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Tudja meg hogy készül!
Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz