Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors

fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Paskó Csaba atya
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Lakodalmi sós.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű