Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Földi Ádám (mátranováki Faluhely Major)
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pesti István
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz