Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj

Szerző: Istvándy Csilla
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Mihályi László
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Volenter István
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Reszkető Tamás
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű

Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű