Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors

fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Molnár-Farkas Ágnes és Molnár Judit
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Nem csak disznótorok idejére ajánljuk!
Szerző: Balogh Szabolcs, a derecskei Almavirág Étterem séfjének
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb