Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors

fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Juhos József
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Somogyi Károly
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Csajos esték vidám barátja ez a pezsgő zselé, ami igazi meglepetéseket rejteget.
Szerző: Romics Bea
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Giuseppe Scaricamazza
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű