A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Gombakrémleves, parmezáncsipsz

Tivadar György receptje

2018. május 22.
  • 10 dkg rókagomba
  • 30 dkg barna csiperke
  • 20 dkg kucsmagomba
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 3 szál kakukkfű
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 dl tejszín
  • 10 dkg parmezán sajt
  • só, bors

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
Az olívaolajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát, hozzáadjuk a kakukkfüvet, a fehérbort, majd a szeletekre vágott gombát. 15 perc párolás után felöntjük a tejszínnel, és simára turmixoljuk. Sóval és borssal ízesítjük. A reszelt parmezánt sütőtálcára tesszük, és 10 perc alatt aranybarnára sütjük.


parmezán , fokhagyma , fehérbor , kakukkfű , tejszín , rókagomba , kucsmagomba , barna csiperke , vöröshagyma

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra