Fotó: Kövesdi Réka - Tonté Barbara és Budai Zsanett receptje
2020. július 26.- 1 db nagyobb padlizsán
- 1 db cukkini
- 4 db paradicsom
- 1/2 db citrom leve
- 1/2 csokor petrezselyem
- 1/2 csokor koriander
- 40 dkg báránymáj
- római kömény
- gránátalmaszirup
- 1/2 dl olívaolaj
- só, bors
- 1 db friss gránátalma a tálaláshoz
A salátához a padlizsánt meghámozom, a cukkinivel együtt körülbelül azonos méretű darabkákra kockázom, és egy-egy kanál olívaolajon átsütöm.
gránátalma , cukkini , báránymáj , padlizsán , pradicsom , citrom leve , petrezselyem , koriander , gránátalmaszirup , római kömény , olívaolaj , cigány konyha , Romani Gastro