Jahni László receptje
2020. május 14.- 80 dkg harcsafilé
- 30 dkg burgonya
- 70 g liszt
- 10 dkg kolbász
- 4 db kápia paprika
- 5 dl zöldségalaplé
- 2 ek zsír
- citrom leve
- só, bors

Szerző: Bergmann Ernő
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
A különféle húsokból készülő pástétomok igen népszerűek, hiszen kitűnő előétel varázsolható belőlük.
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
A melegszendvics készíthető serpenyőben, sütőben vagy kontaktgrillben.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: kenyerek
Nehézség: Legkönnyebb