Rédai Attila (a nagykörűi Suttogó étterem) receptje
2020. július 15.- 1,4 kg füstölt csülök
- 2 dl sör
- 20 dkg vöröshagyma
- 80 g méz

méz , sör , füstölt csülök , vöröshagyma
méz , sör , füstölt csülök , vöröshagyma
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Téli lélekmelegítő a levesek szerelmeseinek.
Szerző: Gálicz István
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Időigényes
A tavaszra várva most még a kamra téli alapanyagait használjuk fel.
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű