Herczeg Gabriella receptje
2020. április 20.- 50 dkg újkrumpli
- 3 szál újhagyma
- 1 liter csirkealaplé (vagy lezsírozott húsleves)
- 1 ek vaj
- 10 dkg juhtúró
- 4 szelet húsos szalonna, vékonyra vágva

Téli fogás, téli ízekkel az 1 Michelin-csillagos étteremből.
Szerző: Barna Ádám, a 42 Restaurant & Bar séfjének
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: köretek
Nehézség: Közepesen nehéz
Egyszerűen elkészíthető, mégis látványos és különleges ízeket párosító sütemény.
Szerző: Märcz Évi
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz