Receptek

Könnyű cukkinitatár fetával és kaporral

Weibel Csabának, a mallorcai Restaurant Goli séfjének a receptje

2021. szeptember 20.
  • 1 cukkini
  • Fél marék kapor
  • 50 ml fehér balzsamecet vagy almaecet
  • Olívaolaj
  • Bors
  • Pár csepp Worcestershire szósz
  • Feta sajt
  • Újhagyma
  • Paradicsom

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A cukkinit lereszeljük: nem hosszú csíkokat csinálnunk, hanem inkább rövid darabkákat. Megsózzuk, megborsozzuk, majd olívaolajat, ecetet, Worchestershire-szószt öntünk rá, majd vágott kaprot keverünk bele.

Tizenöt perc pihentetés után fetát, újhagymát és paradicsomot adunk hozzá, majd a tetejét tálaláskor olívaolajjal meglocsoljuk.

cukkini , fetasajt , kapor

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra