Borbás Marcsi és Jahni László receptje
2020. március 18.- 10 dkg füstölt zsírszalonna
- 20 dkg lebbencstészta
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 ek paradicsompüré
- 1 l szárnyasalaplé
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál gyökér

Szerző: Cetner Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Gálicz István és Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Egy igazi klasszikus szilveszteri előétel egy világlátott séftől.
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz