Borbás Marcsi és Jahni László receptje
2020. március 18.- 10 dkg füstölt zsírszalonna
- 20 dkg lebbencstészta
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 ek paradicsompüré
- 1 l szárnyasalaplé
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál gyökér

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kóstoló Kárpátaljáról, Pákozdi Judit–Punykó Mária
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Rémlik a menzáról? Ez most jobb lesz!
Szerző: Csizmazia László a Menza étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Legkönnyebb