Borbás Marcsi és Jahni László receptje
2020. március 18.- 10 dkg füstölt zsírszalonna
- 20 dkg lebbencstészta
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 ek paradicsompüré
- 1 l szárnyasalaplé
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál gyökér

Szerző: Vidák Zoltán
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

A vadhús elkészítésének módja hasonló a házi sertéséhez, csak hosszabb főzési, illetve sütési időt igényel.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Heródek János és Garaczi János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz