Borbás Marcsi és Jahni László receptje
2020. március 18.- 10 dkg füstölt zsírszalonna
- 20 dkg lebbencstészta
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 ek paradicsompüré
- 1 l szárnyasalaplé
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál gyökér

Szerző: Szabó Sándor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Gálicz István
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bicsár Attila
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

2022 decemberi lapszámunk címlapdesszertje a havas erdők illékony világát idézi.
Szerző: Nábelek Zsófia karácsonyi
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Időigényes

Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű