A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Lazacpisztráng, paradicsom, uborka, eper

Barna Ádám receptje

2018. július 13.
  • 120 g lazacpisztráng
  • 50 g durva tengeri só
  • 50 g porcukor
  • 1/2 g sancho bors
  • 2 dl paradicsomvíz
  • 100 g fürtös uborka
  • 50 g eper
  • 4 cl olívaolaj
  • mexikói tárkony
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A lazacpisztrángot a sóval, cukorral15 percet marináljuk, majd leöblítjük,a sancho borssal fűszerezzük, leszárítjuk és daraboljuk. Az epret és az uborkát 2 mm-es kockákra vágjuk, a tányérra halmozzuk, ráfektetjük a szeletelt halat, körbeöntjük a paradicsomvízzel és az olívaolajjal, majd a mexikói tárkonnyal tálaljuk.



eper , fürtös uborka , paradicsomvíz , sancho bors , lazacpisztráng , tengeri só

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra