Receptek

Mandulás bonbon

Korponai Péter receptje

2020. november 20.

(kb. 50 db)
HOZZÁVALÓK:

  • 200 g szálasra vágott mandula
  • 200 g kukoricapehely
  • 50 g kandírozott narancshéj
  • 1/2 narancs reszelt héja
  • 1/2 tk mézeskalács-fűszerkeverék
  • 150 g tejcsokoládé
  • 150 g étcsokoládé
  • 150 g fehér csokoládé

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Összekeverjük a szárazanyagot, a csokoládékat vízgőzön megolvasztjuk, majd belekeverjük a mandulás, fűszeres pelyheket, és teáskanál segítségével sütőpapírra halmozzuk.

Hűtőbe rakjuk.



kukoricapehely , mandula , kandírozott narancshéj , mézeskalács-fűszerkeverék , tejcsokoládé , étcsokoládé , fehér csokoládé , narancs héja

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

További receptek