Tivadar György receptje
2018. április 16.- 1 db fekete retek
- 1 db sörretek
- 1 ktg hónapos retek
- 10 dkg bulgur
- 1 db kápia paprika
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg petrezselyem
- 1 ek almaecet
- 50 dkg medvehagyma
- 2 db babérlevél
- só, bors

medvehagyma , bulgur , retek
medvehagyma , bulgur , retek
Szerző: Segal Viktor
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Haraszti Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nagy Róbert
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fekete Antonio
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Ízelítő a hihetetlenül gazdag török konyhából: igazi kulináris élmény!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz