Tivadar György receptje
2018. április 16.- 1 db fekete retek
- 1 db sörretek
- 1 ktg hónapos retek
- 10 dkg bulgur
- 1 db kápia paprika
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg petrezselyem
- 1 ek almaecet
- 50 dkg medvehagyma
- 2 db babérlevél
- só, bors

medvehagyma , bulgur , retek
medvehagyma , bulgur , retek
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A bodrogkeresztúri Dereszla Bisztró receptje.
Szerző: Bém Bence a Dereszla Bisztró séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz