Tivadar György receptje
2018. április 16.- 1 db fekete retek
- 1 db sörretek
- 1 ktg hónapos retek
- 10 dkg bulgur
- 1 db kápia paprika
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg petrezselyem
- 1 ek almaecet
- 50 dkg medvehagyma
- 2 db babérlevél
- só, bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/30/2018031611154-770x_.jpg?token=08cf507b69ef0f82ab052d46e5ec8990)
medvehagyma , bulgur , retek
medvehagyma , bulgur , retek
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Korponai Péter
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mészáros Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
A kocsonya alapanyag nem csak sertés lehet.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Legkönnyebb