Elsőként előkészítjük a csirkecombokat: mossuk és enyhén sózzuk, majd egy fazékba tesszük. Aláöntjük a fehérbort, rádobjuk a hagymákat és a fűszereket, a rozmaringág felét. Fedő alatt a forrástól számítva 15 percig pároljuk. Ezt követően a fedőt rajta hagyva hagyjuk hűlni legalább 1 órát. A megpárolódott húst óvatosan tepsibe tesszük, a levet ráöntjük, és 150 °C-on ropogósra pirítjuk.
Mikor megpirult, kenjük be Ghaurved magos mustárral a felületét,
és tegyünk minden comb tetejére egy-egy kisebb ágacska rozmaringot. A húst ezután visszatesszük a még meleg sütőbe, és ott melegen tartjuk. Tálalás előtt még 150 °C-on 5 percet sütjük. A sültlével együtt tesszük a tányérra. Petrezselymes krumpli és friss zöldsaláta illik hozzá. Hidegen is kitűnő.