Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Narancsszorbet

Narancsszorbet

Stefan Gebhardt receptje

2020. szeptember 14.

Hozzávalók

  • 6 dl frissen préselt narancslé
  • 4 cl repceolaj
  • narancsszeletek

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
6 dl frissen préselt narancslevet 4 cl repceolajjal összekeverünk, fagylaltgépbe tesszük, elkészítjük.
Filézett narancsszeletekkel tálaljuk.Ehhez a narancsot meghámozzuk (a fehér részt is lehántjuk), a magokat eltávolítjuk, majd a hártyák közül egyenként éles késsel kivágjuk a narancshúscikkeket.


narancs , repceolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Világbajnok tojásos nokedli

Világbajnok tojásos nokedli


A nyár slágere Mede Ádám tálalásában. Bomba!
Szerző: Mede Ádám
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű


Muszaka mozzarellával

Muszaka mozzarellával


Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Maritozzi con la panna

Maritozzi con la panna


Római desszert mennyei telszínhabbal.
Szerző: Rosario Simeoli, a Pomo d'Oro séfjének
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz


Sütőtökkrokett tökmagolajos majonézzel

Sütőtökkrokett tökmagolajos majonézzel


Finom, testet-lelket melengető őszi fogás a Kistücsöktől.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Göngyölt pulykacomb datolyás burgonyapürével

Göngyölt pulykacomb datolyás burgonyapürével


Gyurik Gábor karácsonyi menüje.
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin