A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Rántott borjúláb

Bereznay Tamás receptje

2018. február 27.
  • 2 db borjúláb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 db babérlevél
  • egész fekete bors
  • liszt
  • tojás
  • panko morzsa
  • olaj a sütéshez

SALÁTA
HOZZÁVALÓK:

  • 20 dkg vegyes koktélparadicsom
  • 3 szál újhagyma
  • citromlé
  • olívaolaj
  • só, bors
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A borjúlábat sóval és a fűszerekkel ízesített vízben puhára főzzük. Miután kissé kihűlt, a bőrt az inakkal együtt lefejtjük a csontról. Próbáljuk minél nagyobb darabokban hagyni, de mivel a bőr könnyen szakad, lesznek kisebb darabok is. Ezeket ugyanúgy bepanírozhatjuk és kisüthetjük.

Ha megvagyunk, lisztbe, felvert tojásba és morzsába forgatjuk, majd bő, forró olajban kisütjük.

A paradicsomokat tetszőlegesen feldaraboljuk, az újhagyma fehér részét felkarikázzuk. Összekeverjük sóval, citromlével, borssal és olívaolajjal.


borjúláb , vöröshagyma , liszt , tojás , panko morzsa , olaj , koktélparadicsom , újhagyma , citrom , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra