Nábelek Zsófia receptje
2019. május 22.- 100 g zabpehely
- 50 g kókuszcukor (vagy barna cukor)
- 100 g vaj
- 75 g liszt
- 3 szál rebarbara
- 200 g eper
- 1 db citrom héja
- 2 ek cukor

citrom , eper , zabpehely , rebarbara , kókuszcukor , vaj , liszt
citrom , eper , zabpehely , rebarbara , kókuszcukor , vaj , liszt
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A legjobb, ami egy szilvásváradi pisztránggal történhet.
Szerző: Macsinka János
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Veres István
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz