Várvizi Péter receptje
2020. július 22.HÚS
HOZZÁVALÓK:
- 600 g báránycomb
- 300 g marhacomb
- 100 ml víz (jeges)
- 10 g só
- 3 g bors
- 2 ág rozmaring
- 2 gerezd fokhagyma
- 50 ml olívaolaj
- 80 g marhavesefaggyú
MÁRTOGATÓ
HOZZÁVALÓK:
- 1 kg joghurt
- 80 ml olívaolaj
- 4 g só
- 1 cs kapor
SÜLT BACONOS KOKTÉLPARADICSOM
HOZZÁVALÓK:
- 600 g koktélparadicsom
- 250 g bacon
- 300 g szegfűgomba
- 100 g salotta hagyma
- 4 ág rozmaring
- 7 g só
- 2 g bors
- 50 ml olívaolaj
- 1 csokor bazsalikom
- 60 g bébispenót
Sült baconos koktélparadicsom elkészítése:
Egy kevés olívaolajon megdinszteljük a finomra vágott hagymát. Majd hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott bacont.
rozmaring , báránycomb , marhacomb , marhavesefaggyú , fokhagyma , olívaolaj , joghurt , kapor , koktélparadicsom , bacon , szegfűgomba , salotta hagyma , bazsalikom , bébispenót