Pesti István receptje
2018. március 28.- 60 dkg szarvasgerinc
- 20 dkg bébispenót
- 1 csomag petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl olaj
- 5 dkg só
- kevés bors
ZÖLDSÉGEK
HOZZÁVALÓK:
- 4 db fehér spárga
- 2 db zöld spárga
- 4 db bébi salotta hagyma
- 4 db (hónapos) retek
- 10 dkg bébirépa
- 10 dkg kucsmagomba
- 20 dkg vaj
- 5 dkg só
- 5 dkg cukor
TÁLALÁS:
A parajpürére ráhelyezzük a szarvasgerincet, és hozzáadjuk a vajban párolt zöldségeket.
spárga , bébispenót , kucsmagomba , szarvasgerinc , petrezselyem , fokhagyma , vaj , salottahagyma , retek , bébirépa