Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Pillók Attila
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Farsang idején, vagy bármikor!
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Legkönnyebb