A cukor idomítása
Interjú Angelo Gala olasz mestercukrásszal.
Interjú Angelo Gala olasz mestercukrásszal.
A Pajta titkai: Farkas Richárddal, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfjével beszélgettünk.
Magyar séfet igazolt a Costes Downtown.
Tiago Sabarigo, az Essência séfje mesél és főz a Magyar Konyhának.
Étterem a világ végén: Mályinkán, a hegyek ölelésében nyitja meg éttermét a fiatal séf.
A Michelin Guide felkérésére Tóth Szilárd, a Salt séfje a londoni Frog étterem konyhafőnökével főzött.
Wolf András: egy forintot nem tettem volna rá, hogy a rakott krumplit a külföldiek megkóstolják. Tévedtem.
Interjú Angelo Gala olasz mestercukrásszal.
Étterem a világ végén: Mályinkán, a hegyek ölelésében nyitja meg éttermét a fiatal séf.
A Michelin Guide felkérésére Tóth Szilárd, a Salt séfje a londoni Frog étterem konyhafőnökével főzött.
Wolf András: egy forintot nem tettem volna rá, hogy a rakott krumplit a külföldiek megkóstolják. Tévedtem.
A Pajta titkai: Farkas Richárddal, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfjével beszélgettünk.
Magyar séfet igazolt a Costes Downtown.
Tiago Sabarigo, az Essência séfje mesél és főz a Magyar Konyhának.
A budaörsi telekárak a lehetőségét is elvágják annak, hogy újraéledjen a borászat.
Sok idő és energia a kadarkával komolyan foglalkozni, de megéri.
Klára először a panyolai aszalványokba szeretett bele, csak ezután Istvánba.
A Sárréti ChiliFarmon komolyan veszik a csili termesztését.
Ifjabb Vida Péter, Szekszárd második generációs borásza.
Natúr borász a Mátrából, aki megszállottan szereti a sört.
A Sümeg környéki szőlőterületek földrajzi eredetvédelmet kaptak. Mi jön ezután?
A budaörsi telekárak a lehetőségét is elvágják annak, hogy újraéledjen a borászat.
Ifjabb Vida Péter, Szekszárd második generációs borásza.
Natúr borász a Mátrából, aki megszállottan szereti a sört.
A Sümeg környéki szőlőterületek földrajzi eredetvédelmet kaptak. Mi jön ezután?
Sok idő és energia a kadarkával komolyan foglalkozni, de megéri.
Klára először a panyolai aszalványokba szeretett bele, csak ezután Istvánba.
A Sárréti ChiliFarmon komolyan veszik a csili termesztését.
Most nem fociról lesz szó, hanem az evésről!
Andrássy-ebédlő: a festő munkája, aki nem csak ecsettel dolgozott.
Schäffer Erzsébet elmeséli, hogyan találkozott a Csobánc déli lejtőjén Füsi néni lepényével.
Bart Danival a magyar „sörforradalom” egyik elindítójával beszélgettünk új könyvéről, Az arany folyamról.
Gasztrointerjú Havadtőy Sámuellel.
Borbás Marcsi őrségi házában vendégeskedtünk.
Minden hazai szakácskönyvszerző Lajos Mari köpönyegéből bújt elő.
Most nem fociról lesz szó, hanem az evésről!
Gasztrointerjú Havadtőy Sámuellel.
Borbás Marcsi őrségi házában vendégeskedtünk.
Minden hazai szakácskönyvszerző Lajos Mari köpönyegéből bújt elő.
Andrássy-ebédlő: a festő munkája, aki nem csak ecsettel dolgozott.
Schäffer Erzsébet elmeséli, hogyan találkozott a Csobánc déli lejtőjén Füsi néni lepényével.
Bart Danival a magyar „sörforradalom” egyik elindítójával beszélgettünk új könyvéről, Az arany folyamról.