Hírek

K.Sz.

2025. július 18.

Puli és juhász , magyaros étterem

A Vakvarjús csapat új helyet nyitott.


A Dob utca és Síp utca sarkán nyílt meg Budapest legújabb csárdája, a Puli és Juhász, ahol gőzölgő bográccsal, terített abrosszal, és a nagymama konyhájának emlékével várják a vendégeket. Az étlap klasszikus magyar ételekre épül: ropogós pontytepertő, gödöllői töltött csirke, Budapest bélszín, házi rétes, de van itt harcsapaprikás, túrós csusza és aranygaluska is. Az enteriőr magyarosch: szódásszifon az Alföldről, paprikafüzér Fajszról, agyagkorsó Mezőtúrról.



Hortobágyi húsos palacsinta

A Puli és Juhász csárda a VakVarjú étteremcsaládot is tulajdonló befektetői körhöz tartozik. „Nem trendet követünk, hanem történelmet tálalunk. A Puli és Juhász olyan hely, ahol az ember nemcsak jól lakik, de egy kicsit haza is ér. A puli bennünk van – játékosak vagyunk, de hűségesek a magyar konyhához” – mondja Semsei Rudolf, a Semsei Gastronomy tulajdonosa.




Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Kapcsolódó cikkek