Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom

citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
Szerző: Buday Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fekete Antonio
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Sallay Fanni
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz