Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom

citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
Szerző: Illés Roland
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb
A hortobágyi palacsinta mintájára született.
Szerző: Az Algyői Halászcsárda
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Varga Ágnes és Kolonics Zoltán
Fogás: sütemények
Nehézség: Nehéz
Szerző: Tálas Kata
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!