Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Avokádós-banános turmix

Avokádós-banános turmix

Takács Hajnalka dietetikus receptje

2020. július 31.

Hozzávalók

  • 1/2 db avokádó
  • 1/2 db banán
  • 2 dl kókusztej
  • vaníliarúd

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
A hozzávalókat összeturmixoljuk, a vaníliarúd belsejét kikaparjuk, és ezzel ízesítjük az italunkat.

Fogyasztás előtt hűtsük be.


banán , avokádó , kókusztej , vaníliarúd

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Serpenyőben sült nyelvhal burgonyával és citromos petrezselymes barna vajjal

Serpenyőben sült nyelvhal burgonyával és citromos petrezselymes barna vajjal


Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű


Rántott csárdapalacsinta

Rántott csárdapalacsinta


Szerző: Szalai János (a tiszacsegei Halászcsárda)
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Csokoládék kakukkfüves gyümölcsökkel és diómorzsával

Csokoládék kakukkfüves gyümölcsökkel és diómorzsával


Karácsonyi meglepetés desszert Frideczky András séftől.
Szerző: Frideczky András
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű


Borjúgerinc majoránnás kukoricával és wakamesalátával

Borjúgerinc majoránnás kukoricával és wakamesalátával


Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Padlutka

Padlutka


Szerző: Kóstoló Kárpátaljáról, Pákozdi Judit–Punykó Mária
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin