Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Avokádós-banános turmix

Avokádós-banános turmix

Takács Hajnalka dietetikus receptje

2020. július 31.

Hozzávalók

  • 1/2 db avokádó
  • 1/2 db banán
  • 2 dl kókusztej
  • vaníliarúd

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
A hozzávalókat összeturmixoljuk, a vaníliarúd belsejét kikaparjuk, és ezzel ízesítjük az italunkat.

Fogyasztás előtt hűtsük be.


banán , avokádó , kókusztej , vaníliarúd

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Tormalevélbe töltött káposzta libahúsból

Tormalevélbe töltött káposzta libahúsból


Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz


Kacsaleves, láb, zúza, máj, kacsa-padlizsán prádroló

Kacsaleves, láb, zúza, máj, kacsa-padlizsán prádroló


Szerző: Bíró Dániel és Pankotai Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz


„Kemencés” mangalicasült dinsztelt káposztával, héjában sült burgonyával

„Kemencés” mangalicasült dinsztelt káposztával, héjában sült burgonyával


Szerző: Istvándy Csilla
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Diós-morzsás tarte

Diós-morzsás tarte


Szerző: Berke Márta, Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Paprikás krumpli hütte módra

Paprikás krumpli hütte módra


A séf a fokhagymát és a köményt tartja lényegesnek a paprikás krumpli ízében.
Szerző: Varju Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin