Patai Lajos receptje
2020. július 26.- 1 kg túró
- 14 dkg búzadara
- 4 db tojás
- 1 csipet só
- fahéj
- 1 dkg cukor
- 5 dl tejföl
- 2 dkg méz
- 3 dkg házi baracklekvár
- 5 dkg zsemlemorzsa

túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa
túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa
Szerző: Csiszér-Nyári Katalin és Csiszér Árpád
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Giuseppe Scaricamazza
Fogás: köretek
Nehézség: Időigényes