Jahni László receptje
2020. július 22.- 20 dkg garda
- 1/2 fej ezüsthagyma
- 3 szem mustármag
- 3 szem koriander
- 1 db babérlevél
- 2 ek 20%-os ecet
- 2 dl víz, só

garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
Szerző: Borbás Marcsi és Bodrogi Gyula
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra-Salamon Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ráspi (Horváth József)
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű