Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint

füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: savanyúság
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor (kecskeméti Bagatell)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű