Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve

Egyszerű, paraszti étel, a kevert tésztához a kamrában található alapanyagokat használjuk fel.
Szerző: Somogyi Károly
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz

Az étel a tarcali Andrássy-kúria egyik kedvelt fogása.
Szerző: Varjú Imre, a Bobajka séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Ingvar Strid
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Szabó Antónia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű