Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
 - 10 dkg vaj
 - 4 ek tejföl
 - 1 ek mustár
 - 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
 - csipetnyi fehér bors
 - só ízlés szerint
 
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve

                                				Szerző:    Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
                                Fogás:    előételek
                                Nehézség:    Legkönnyebb
				

                                				Szerző:    Segal Viktor
                                Fogás:    főételek
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                				Szerző:    Saly Noémi
                                Fogás:    savanyúság
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                				Szerző:    Kalla Kálmán
                                Fogás:    előételek
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                				Szerző:    Bereznay Tamás
                                Fogás:    MagyarKonyha finomság
                                Nehézség:    Könnyű