Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Gaggan Anand
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Mineden sütőben sült égetett tésztára igaz, hogy frissen a legjobb!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Hronyecz István
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű