Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors

fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Berta Gréta
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jelenik Zsolt és Horváth Dániel
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Istvándy Csilla
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb