Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj

Közeleg a húsvét, készüljünk az ünnepre!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Most van szezonja!
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Gyulavári Tamás (pécsi Balkán Bisztró)
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Mogyorósi Gábor - Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz