Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só

tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
Szerző: Földi Ádám
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szőke Ágnes
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szabó Sándor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb