Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só

tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
A kellemesebbé váló időjárás egyik csalhatatlan jele a pisztricgombák megjelenése.
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szabó Tibor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Barna Ádám
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gál Zsolt
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes