Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Gullner Gergő
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Magyar nyersanyagokból lehet finomat és meglepőt készíteni!
Szerző: Cetner Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Huszár Krisztián
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ráspi (Horváth József)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb