Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Spaghetti all’ amatriciana
Szerző: Jakabos Zsuzsa
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Libor Mária
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű