Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj

Szerző: Bindics Imre, Czucz Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Ráspi (Horváth József)
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Horváth Csongor
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Segal Viktor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!