A debreceni Grillakadémia receptje
2020. április 27.- Hortobágy Angus marhahúspogácsa
- Pannónia sajt 1/3
- gyökérkenyér
- olívaolaj
- vaj
- rukkola
- savanyú uborka
- tejföl
- majonéz
- zöldfűszerek (ízlés szerint)
gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus

Igazi karácsonyi sütemény, amelynek hagyományos változata csokoládés vajkrémmel készül.
Szerző: Auguszt Ibolya
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Az egri Macok Bisztró közönségkedvenc desszertje.
Szerző: Macsinka János
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Volenter István
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Saját séfünk
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

A megszokotthoz képest fordított sorrendben kerülnek bele a hozzávalók.
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb