A debreceni Grillakadémia receptje
2020. április 27.- Hortobágy Angus marhahúspogácsa
- Pannónia sajt 1/3
- gyökérkenyér
- olívaolaj
- vaj
- rukkola
- savanyú uborka
- tejföl
- majonéz
- zöldfűszerek (ízlés szerint)


gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Készítette: Vass Ildikó, a MezzoKuzin séfje - F. Nagy Angéla
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Juhos József
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
A híres francia clafoutis változata. Az eredeti fekete cseresznyével készül.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű