Receptek

Az Eszkimó – illatos-jeges téli krémszóda

Kocsis Tamás bartender receptje

2022. január 25.
  • 5 cl Monkey Shoulder whisky
  • 2,5 cl citromlé
  • 1,5 cl cukorszirup
  • 1 cl Bols bodzalikőr
  • 1 gombóc vaníliafagylalt
  • szóda
  • mályvacukor
ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

Shakerben jéggel összerázzuk a mályvacukron és szódán kívül az összes összetevőt.
Koktélszűrőn talp nélküli ballon- vagy whiskyspohárba, jégre szűrjük,
feltöltjük a poharat (max. 5 cl) szódával, megkeverjük, és mályvacukorral díszítjük.


Monkey Shoulder whisky , citromlé , cukorszirup , Bols bodzalikőr , szóda , vaníliafagylalt , mályvacukor

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra