Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom

citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
Szerző: Segal Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szabolcs András-Szabolcs-Gyuris Éva
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű