Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom

citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Ízelítő a hihetetlenül gazdag török konyhából: igazi kulináris élmény!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Segal Viktor
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: A Muskátli Vendéglő és Kemencés Udvar (Orfű)
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!