Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves

Egy őszi desszert, ami a hagyományos ízeket különleges csavarral emeli új szintre.
Szerző: Magyar Konyha
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

Hűtött alapanyagokkal, frissen tálalva az igazi!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű