Receptek

Így készül a legjobb lazactatár

Nábelek Zsófia receptje

2021. szeptember 24.
  • 200 g lazacfilé, bőr nélkül
  • 1 ek snidling
  • 1 tk kapribogyó
  • 1/2 db lime leve és héja
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 ek kapor apróra vágva
  • 2 ek krémsajt
  • 1 db kígyóuborka
ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A lazacfilét vágjuk apró (kb. 0,5x0,5 centis) kockákra, ugyanakkora méretűre vágjuk a meghámozott kígyóuborkát is.

A marinádhoz aprítsuk fel a snidlinget, a kapribogyót, keverjük össze a lime levével és héjával, végül az olívaolajjal.

Tálalás előtt, frissen keverjük össze a lazacot a marináddal. Helyezzük egy szelet magos, pirított kenyérre.

Körben díszítsük krémsajttal, a tetejére halmozzunk az uborkából, végül szórjuk meg kaporral. 


lazacfilé , snidling , kapribogyó , lime , kapor , krémsajt , olívaolaj , kígyóuborka

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Kapcsolódó cikkek