Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Készítette: Nábelek Zsófia, Stella Parks
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bodrogi Gyula
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Ha már mellőzzük a fesztiválokat, rendezvényeket, idézzük meg ezek hangulatát egy jó kis kenyérlángossal!
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz