Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom

citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: AJB Restavracija
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Lutz Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Vidák Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz