Pohner Ádám (Iszkor) receptje
2025. január 11.200 g borjú bélszín/hátszín késsel összevágva
2 ek szikkasztott koktélparadicsom finomra vágva
2 ek borjúpecsenyelé
sós citromhéj
snidling finomra vágva
dresszing: hidegen sajtolt napraforgóolaj, tokaji almabalzsamecet, mustár só, bors
Tojáskrém Hozzávalók: 10 tojássárgája 100 g vaj Cayenne-bors só, bors
A tatár elkészítése
Elkészítése: A húst összekeverjük a felsorolt alapanyagokkal. A pecsenyelé és a dresszing szaftosabbá teszi a tatárt.
Tojáskrém elkészítése:
A felsorolt alapanyagokat thermomixerben 90 fokon kb. 10 perc alatt sűrűre főzzük, majd habzsákba töltjük és lehűtjük.
Szalmaburgonya
Agria burgonyát gyufa vastagsagúra szeletelünk, és olajban kisütjük. Sózzuk, borsozzuk.
A tatárt kevés salátával és kovászos pirítóssal kínáljuk.